Vitajte na našej webovej stránke, kde predstavujeme PULL – dizajnovú modernú sedaciu súpravu, ktorá spája kvalitný taliansky dizajn s optimálnym pohodlím. Sme hrdí na to, že vám môžeme ponúknuť túto inovatívnu sedaciu súpravu, ktorá nie je len esteticky príťažlivá, ale aj funkčná. PULL je vytvorený s dôrazom na detail a s cieľom poskytnúť optimálny komfort. Jednou z jeho výnimočných vlastností sú posuvné zadné operadlá, vďaka ktorým si môžete jednoducho prispôsobiť sedenie podľa svojich potrieb. Táto funkcia umožňuje individuálnu úpravu pre maximálny relax a podporu.

Okrem toho je PULL vybavený funkciou nastavenia podrúčok, aby bol váš pobyt ešte príjemnejší. Toto jednoduché nastavenie vám umožní prispôsobiť sedaciu súpravu presne podľa vašich preferencií a potrieb.

Celkový dizajn PULL-u je ešte viac spríjemnený delením zadného operadla prúžkom, čo pridáva do vášho priestoru dotyk elegancie a štýlu.

S PULL nejde len o sedenie, ale o skutočný zážitok z pohodlia a designu. Objavte svet dizajnu a kvality s našou modernou sedacou súpravou PULL. Vaše pohodlie je pre nás prioritou.

PULL – TECHNICKÝ LIST ROZMEROV

 

Vitajte na našej webovej stránke, kde predstavujeme PULL – dizajnovú modernú sedaciu súpravu, ktorá spája kvalitný taliansky dizajn s optimálnym pohodlím. Sme hrdí na to, že vám môžeme ponúknuť túto inovatívnu sedaciu súpravu, ktorá nie je len esteticky príťažlivá, ale aj funkčná. PULL je vytvorený s dôrazom na detail a s cieľom poskytnúť optimálny komfort….

Tagy: moderná sedačka / moderné sedacie súpravy / sedacie súpravy cubo rosso / talianske sedacie súpravy